Nalewka Gruszkowa

Opublikowano w Nalewki

Nalewka Gruszkowa

 

Nalewka Gruszkowa to trunek, który wymaga cierpliwości. Nalewka ta jest gotowa do spożycia dopiero po 20 miesiącach. Jednak wyjątkowy smak tej nalewki wynagradza okres czekania. Nalewka Gruszkowa nie zawsze smakuje tak samo, wszystko zależy od odmiany gruszek, polecamy do tej nalewki dojrzała, mięknie i słodkie owoce.

 

Nalewka Żurawinowa

Opublikowano w Nalewki

Nalewka Żurawinowa

 

Nalewka Żurawinowa posiada niecodzienny smak i głęboki czerwony kolor, który kusi wszystkich smakoszy nalewek. Wyjątkowy aromat i smak nalewka ta zawdzięcza dojrzałym owocom żurawiny, które dzięki wcześniejszemu zamrożeniu oddają całą swą najlepszą esencję alkoholowi.

 

Nalewka z owoców czarnego bzu

Opublikowano w Nalewki

Nalewka z owoców czarnego bzu

 

Nalewka z owoców czarnego bzu pomocna jest przy leczeniu przeziębień. Nalewka z owoców czarnego bzu jest coraz częściej przyrządzana nie tylko ze względów leczniczych. Ta lecznicza nalewka ma też inne atuty, którymi jest piękny kolor, intensywny zapach i wyśmienity smak.

 

Nalewka Jeżynowa

Opublikowano w Nalewki

Nalewka Jeżynowa

 

Nalewka Jeżynowa to słodki trunek o intensywnym smaku jeżyn. Czym bardziej dojrzałe i słodkie jeżyny tym lepsza powstaje z nich nalewka. Ciemny, intensywny kolor i aromat tej Nalewki Jeżynowej sprawiają, że nie tylko podniebienie rozkoszuje się tym wyśmienitym trunkiem.

 

Nalewka z czerwonej porzeczki

Opublikowano w Nalewki

Nalewka z czerwonej porzeczki

 

Nalewka z czerwonej porzeczki to słodki dodatek do spotkania przy cieście. Piękny, czerwony kolor tej nalewki kusi tak samo jak delikatny zapach porzeczek. Ta niezwykła nalewka z czerwonej porzeczki przypadnie do gustu każdemu kto w zimowe wieczory tęskni za słonecznym latem.

 

Nalewka Malinowa

Opublikowano w Nalewki

Nalewka Malinowa

 

Nalewka Malinowa posiada niezwykły smak i aromat świeżych owoców malin. Nalewka ta podawana jest często chorym na grypę i przeziębienie. Nalewki z malin choć robione latem, pitę są dopiero zimą, gdyż wtedy najbardziej doceniany jest ich smak i rozgrzewające właściwości.